Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Teufel MASSIVE

Massive reloaded

(761) € 99,99 € 79,99 Incl. btw
20% korting
Kleur: Zwart
  • Bestel nu! Binnen 1 werkdag verzendklaar
  • € 3,99 verzendkosten
  • 8 weken proefluisteren
  • Laagste prijs in de laatste 30 dagen: € 79,99

Highlights

Teufel null Massive

Mogen we voorstellen

De Teufel Massive is een gesloten hifi koptelefoon met een daverende geluidskwaliteit; volle, warme bassen en een zijdezachte weergave van het hoog. Verantwoordelijk voor deze adembenemende weergave zijn twee 50 mm neodymium magneet drivers en een koper beklede aluminium spreekspoel. Het hoogwaardige design met robuuste hardware garandeert een onwijs lange levensduur.

Alle specs en features op een rij

  • Ooromvattende, gesloten hifi-koptelefoon voor de basliefhebber, dj's en muzikanten
  • Krachtige sound, contrastkleuren, aluminium beugel, robuuste kabel
  • 50 mm neodymium driver & aluminium koperen spreekspoel voor krachtige bas, en een prettig hoog
  • Hoge, zuivere volumes aan ieder afspeelapparaat (smartphone, pc...)
  • Inklapbare en ultradikke oorkussens voor comfort en isolatie omgevingsgeluid
  • 2 ommantelde kabels (1,3 m & 3 m) voor weinig kabelruis plus knikbeveiliging
  • Inclusief hoes, adapter en kabel
Logo eigenwereld.nl
Conclusie (Cijfer 90/100)
eigenwereld.nl
15.09.2022
Alle recensies
(4.76 van 5 bij 761 beoordelingen)
Alle reviews

Perfecte match voor draagbare audiospelers

De vernieuwde en verbeterde versie van de populaire over-ear van Teufel: Aureol Massive (die op Kieskeurig.nl wordt beoordeeld met een 8,7!), beschikt over een nog krachtigere geluidsweergave en is voorzien van nog stevigere hardware, inclusief een aluminium hoofdband en roestvrijstalen scharnieren voor een nog langere levensduur.


Teufel null Massive

Muziek zonder omgevingsgeluiden

Hoewel de Massive een echte bas performer is, levert de Massive, dankzij de koper beklede aluminium spreekspoel, een zeer dynamische en zijdezachte weergave van het hoog. Daarmee luister je met de Massive ook naar films en games met een adembenemende sound.

De Massive produceert een vol en rijk geluid met een krachtige maar levendige bas. De twee drivers produceren een hoog volume, zonder vervorming tot 120 dB - perfect voor het luisteren van muziek in een luide omgeving of tijdens een dj-gig. Dankzij het gesloten ontwerp met oorschelpen die het omgevingsgeluid filteren en de ooromvattende oorkussens die het geluid isoleren, worden jij en je omgeving niet door elkaar gestoord.

Inklappen en wegwezen

De Massive is dankzij de zeer efficiënte 50 mm neodymium magneet drivers de perfecte match voor draagbare audiospelers, zoals smartphones en MP3-spelers met zwakke hoofdtelefoon uitgangen. Bovendien kun je de Massive snel opvouwen en opbergen in je tas of rugzak dankzij de opklapbare oorschelpen en de meegeleverde draagtas. Je krijgt er ook een mini-jack-naar-jack-adapter bij, zodat je de Massive direct kunt verbinden met een stereo versterker of AV-receiver.

De beste match

Het maakt niet uit welke muziek je wilt beluisteren of vanaf welk afspeelapparaat je jouw muziek wilt afspelen; met de Teufel Massive luister je naar je lievelingsmuziek met een volle, warme basweergave en een zijdezachte weergave van het hoog. De Teufel Massive is geschikt voor elk willekeurig afspeelapparaat; voor smartphones, mp3-spelers, notebooks en verschillende versterkers.

Afneembare kabel met bajonetsluiting

De kabel van de Massive kun je er met een draai vanaf halen en indien gewenst verwisselen. Handig, want zo voorkom je een kabelbreuk en blijft je kabel intact.

Volledig uitgerust

De ooromvattende en ultradikke oorkussens sluiten buitengeluiden uit en zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs na uren lang muziek luisteren. De Massive wordt met twee vervangbare kabels geleverd (1,3 m & 3 m). Het zwart gevlochten stof om de kabels zorgt er voor dat contactgeluiden worden geminimaliseerd. De bajonetsluiting garandeert een solide verbinding.

Teufel null Massive Lieferumfang
Ontdek alle highlights

Technische details

Teufel null Massive

Teufel MASSIVE

Ooromvattende, gesloten hifi-koptelefoon voor de basliefhebber, dj's en muzikanten

  • Beschrijving Artikel
    Frequentiebereik van/tot 10 - 22000 Hz
    max. belastbaarheid (IEC - short term) 1 W
    Maximale geluidsdruk 98 dB/1m
    Impedantie 32 Ohm
  • Beschrijving Artikel
    Mac OS Ja
  • Beschrijving Artikel
    Gewicht 0,4 kg

Recensies & reviews

Logo eigenwereld.nl
Conclusie (Cijfer 90/100)
eigenwereld.nl
15.09.2022
Meer...
Logo eigenwereld.nl
"De Teufel Massive doet zijn naam eer aan, want de bass en het geluid is massief te noemen. Waarbij de veelzijdigheid van deze headset geprezen mag worden, want het maakt niet uit of je thuis achter je pc of laptop zit te genieten van je favoriete muziek of films en series"
Testbericht Logo - iTeufel Air
“Enorme baspower met hoogwaardige verwerking”
Area DVD
20.02.2015
Meer...
Area DVD Testbericht Logo - iTeufel Air

“Diegene [...] die op zoek is naar een krachtig geluid, zal dat hier zeker vinden.”“De Massive weet hoe vocalen in het muziekstuk moeten worden weergegeven, terwijl instrumenten erg goed en vooral sfeervol worden gereproduceerd.”“Teufel brengt met de nieuwe Massive een succesvolle opvolger van de Aureol Massive. Een hoogwaardige verwerking van de koptelefoon zelf en de kabels, een zeer goede weergave van vocalen in muziekstukken en bovenal een waanzinnige baspower[...].De Massive blinkt uit [...] als het gaat om draagcomfort, de voering van de oorschelpen en aan de hoofdband zorgen voor een zeer comfortabele pasvorm. Bovendien kan de Massive met behulp van het meegeleverde etui en de inklapbare oorschelpen en het compacte formaat makkelijk worden meegenomen.”“Teufel Massive - Enorme baspower met hoogwaardige verwerking”

Inhoud levering

Teufel MASSIVE
  • 1 × Adapter 3,5mm naar 6,3mm voor Aureol Massive NG
  • 1 × 1,5m verbindingskabel 3,5mm voor Teufel Massive
  • 1 × 3,0m verbindingskabel 3,5mm voor Teufel Massive NG
  • 1 × Draagtas voor Teufel Massive