Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Start TV Streaming

Cinema streaming compositie

Kleur: Zwart

Highlights

TV Streaming von Teufel

Mogen we voorstellen

Deze set is geschikt voor de snelle en comfortabele opbouw van een multiroom systeem in twee ruimtes. De Connector verbindt jouw bestaande stereo installatie met het internet en verandert de installatie in een streaming systeem. De Raumfeld Soundbar met geïntegreerde Wellenfeld-techniek voor een omhullende geluidservaring is een prachtig alles-in-een systeem voor audio entertainment van de bovenste plank.

Alle specs en features op een rij

  • Direct speelklaar wifi multiroom systeem voor twee ruimtes
  • Bestaat uit 1 x Raumfeld Soundbar en 1 x Raumfeld Connector
  • Raumfeld Soundbar: wifi soundbar geschikt voor ieder formaat tv, verenigt filmsound en audiostreaming, inclusief Raumfeld subwoofer voor een krachtige, gedetailleerde bas
  • Connector: wifi netwerk player, maakt je stereo tot streamend systeem
  • Bediening met smartphone/tablet en gratis Raumfeld App
  • Speelt TIDAL, Spotify Connect, Napster, internet radio via TuneIn en meer.

Wifi netwerkplayer

De Teufel Connector is een hifi netwerkplayer die je muziekinstallatie met de streamingwereld verbindt. De Connector maakt streamingdiensten als Spotify, TuneIn, Soundcloud, Youtube en je eigen muziekverzameling via de Teufel Raumfeld app toegankelijk. Sluit hem met een cinch kabel op je versterker, AV-receiver, soundbar of andere muziekbron aan.

Teufel Connector WLAN Streaming

Hifi streaming

Met Teufel Streaming krijg je toegang tot miljoenen songs van Spotify of andere streamingdiensten en geniet je van een geweldige sound in cd-kwaliteit. Je bedient alles gemakkelijk met de Teufel Raumfeld app op je telefoon. De speakers hebben een geïntegreerde versterker , waardoor je geen extra apparten meer nodig hebt. De streaming speakers zijn inhouse in Berlijn ontwikkeld.

Muziek van iedere geluidsbron

Met Raumfeld luister je naar streamingdiensten of je eigen muziekverzameling – alle gangbare audioformaten worden ondersteund. Je kunt er zelfs je platenspeler op aansluiten om zo je albums naar al je Raumfeld speakers te streamen.

De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

Einer der beliebtesten Streaming-Dienste mit Millionen Songs. Datenraten von bis zu 320 kbps (fast CD-Qualität).
Tunein
Streame Millionen Songs in verlustfreier Qualität und mit Datenraten von bis zu 1411 kbps (echte CD-Qualität).
Chromecast built-in
USB-Schnittstelle<br><br>Hinweis: Funktionsumfang der Schnittstelle kann je nach Produkt variieren. Nähere Infos zu diesem Produkt auf der Webseite oder in der Anleitung.
Compact disc
Vinyl
TV Sound
Lokale Files

Setup

De in-app setup assistent helpt je snel en gemakkelijk door het installatieproces. Wat je nodig hebt, is een iOS (vanaf versie 9) of Android apparaat, een wifi-router plus eventuele wifi-acces points bij een zwak wifi-netwerkwerk.

Raumfeld Connector

De woonkamer van de toekomst

Gezien zijn smalle en compacte vorm is de Raumfeld Soundbar uitstekend geschikt voor een woonkamer die te weinig ruimte biedt aan meer traditionele 5.1 home cinema systemen of waar een meer subtiele setup is gewenst. De soundbar is door middel van een enkele HDMI-kabel eenvoudig en snel op een HD TV aan te sluiten. Er is geen aanvullende versterker of A/V receiver meer nodig. Ook de draadloze subwoofer schikt zich met zijn platte vormgeving naar zijn omgeving, waardoor deze met gemak onder een bank of tafel is te plaatsen.

De Raumfeld Soundbar komt het best tot zijn recht als deze in het midden onder / voor de tv wordt geplaatst, hiervoor is een voorgemonteerde standaard bijgesloten.

Multi compatible

Bij het ontwikkelen van de Raumfeld Soundbar is er gestreefd naar een multi compatible systeem. De soundbar beschikt daardoor dan ook over diverse aansluitmogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een HDMI 1.4 verbinding met Audio Return Channel (ARC) ondersteuning. Dit houdt in dat het kanaal zowel voor input als output kan worden gebruikt, afhankelijk van het gekoppelde apparaat. Daarnaast wordt ook een CEC aansluiting ondersteund – een vaak toegepaste standaard verbinding voor het centraal bedienen van meerdere systemen. Indien de HD TV over deze aansluiting beschikt is het eveneens mogelijk om de Raumfeld Soundbar met de afstandsbediening van de tv aan te sturen.

De Soundbar kan alleen via de HDMI-ARC/CEC op de tv aangesloten worden wanneer de tv dit formaat (HDMI 1.4 met ARC) ondersteunt. Het is ook mogelijk om de tv via een digitaal optische aansluiting aan de Soundbar te koppelen.

Uiteraard wordt de soundbar zelf ook met een bijzonder stijlvolle aluminium afstandsbediening geleverd, waarmee het systeem tot een afstand van maar liefst 10 meter kan worden bediend.

380 Watt aan totaalvermogen

Versterker, tuner, cd speler en luidsprekers: de Raumfeld Soundbar maakt al deze losse apparaten overbodig. Met de Raumfeld Soundbar en subwoofer haal je namelijk een alles-in-een systeem in huis. Daarbij zorgt maar liefst 380 Watt aan gebundeld totaalvermogen ervoor dat zelfs grotere woonkamers met gemak kunnen worden gevuld en dat je overal in de ruimte kunt genieten van een heldere sound bij het luisteren naar muziek en overdonderende geluidseffecten bij het kijken naar films.

Je favoriete artiest, album of radiozender altijd binnen handbereik

Met de gratis Raumfeld Controller App voor Android en iOS smartphones kun je op ieder moment je favoriete artiest, album of radiozender naar de Raumfeld Soundbar streamen. Ook is het via de App mogelijk om meerdere Raumfeld systemen te benaderen en deze individueel aan verschillende luisterruimtes te koppelen. Het bedienen van het volume en de equalizer, het creëren van playlists en het browsen door je muziekbibliotheek gaat eveneens eenvoudig en snel via de Raumfeld Controller App.

En voor het geval je het allemaal even niet meer weet, beschikt de Raumfeld Soundbar over een aantal snelkeuze toetsen waarmee je je opgeslagen favorieten met een simpele druk op de knop kunt benaderen.

Streaming WiFi Raumfeld Soundbar 3D
Streaming WiFi Raumfeld Soundbar 3D

De Raumfeld Soundbar + Subwoofer: stijlvol geluid in perfecte harmonie

De kracht van de Raumfeld Soundbar zit hem mede in de gebalanceerde afstemming van het geluid. Daarbij geldt de in de soundbar geïntegreerde Class D versterker als geluidsbron voor 6 x 70 mm drivers met een maximaal vermogen van 180 Watt. Ook is de Raumfeld Soundbar voorzien van geavanceerde Sonic Emotion™ technologie. Door het gebruik van deze technologie in de soundbar, ervaar je uit slechts één luidsprekersysteem een virtuele surround weergave - ongeacht de luisterpositie - in de hele woonkamer.

In zowel de breedte als diepte van het geluid wordt de Raumfeld Soundbar ondersteund door een bijzonder krachtige en compacte draadloze flat-subwoofer. Evenals de soundbar is de subwoofer ook uitgerust met een Class D versterker waarmee diens drie bas drivers van 200 Watt worden aangedreven. De lage tonen hebben een bereik van 35 Hz, waardoor je de effecten van films en games niet alleen hoort, maar ook zeker in de onderbuik zult voelen.

Naast het indrukwekkende basgeluid blinkt de subwoofer ook uit in zijn praktische en compacte vorm. Zo kan deze met alle gemak horizontaal onder een bank of tafel worden geplaatst, zonder daarbij aan baskracht te verliezen.

Streaming WiFi Raumfeld Soundbar Subwoofer Bass
Ontdek alle highlights

Technische details

Streaming WiFi Raumfeld Soundbar Schwarz Frontansicht 1

Raumfeld Soundbar Single

Een geïntegreerde Class D versterker voorziet zes 70 mm full-range drivers van 180 Watt aan geluidskracht voor een bereik tot 102 dB (op 1 meter afstand).

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 99 cm
    Hoogte 10 cm
    Diepte 11 cm
    Gewicht 8,6 kg
  • Beschrijving Artikel
    Subwoofer-uitgang 1
    Cinch-ingang stereo 1
    Audio-ingangen HDMI Ja
    Digitale ingang optisch 1
    HDMI-versie 1.4B
    LAN Ja
    USB 2.0 Ja
    Wifi Ja
  • Beschrijving Artikel
    Android Ja
    iOS Ja
    Raumfeld Ja
  • Beschrijving Artikel
    AAC Ja
    FLAC Ja
    MP3 Ja
    OGG Ja
    WAV Ja
    Apple Lossless Ja
    ASF Ja
  • Beschrijving Artikel
    Internetradio Ja
    Sleeptimer Ja
  • Beschrijving Artikel
    Spanning 110 - 240 V
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Maximaal verbruik 200 W
    Stroomkabel netbus Ja
    Beschermingsgraad 2
    Standby-functie Ja
    Standy verbruik 2 W
    Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 180 W
    Multiroom Ja
    Versterker-configuratie 6.0
    Versterker - technologie Class D
    Versterkerkanalen 6
    Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 150 W
  • Beschrijving Artikel
    Materiaal behuizing MDF, gelakt
    Sleutelgatophanging Ja
    Fullrange speaker (aantal per speaker) 6
    Fullrange speaker (diameter) 70 mm
    Fullrange speaker (materiaal) Cellulose
    Frequentiebereik van/tot 160 - 20000 Hz
    Maximale geluidsdruk 102 dB/1m
    Akoestisch principe 1-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing gesloten
    Schroefgat diameter 5 mm
  • Beschrijving Artikel
    Spotify Ja
    TIDAL Ja
  • Beschrijving Artikel
    Afstandsbediening Draadloze
    Stroomvoorziening Knoopcelbatterij
Streaming WiFi Raumfeld Soundbar Subwoofer Bass Schwarz

Raumfeld Subwoofer

De actieve flat-subwoofer wordt aangedreven door een geïntegreerde Class D versterker van 240 Watt. De drie bas drivers van de subwoofer zorgen ervoor dat de lage tonen een bereik hebben van 35 Hz, waardoor de home cinema ervaring simpelweg geweldig is.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 95,5 cm
    Hoogte 12 cm
    Diepte 33 cm
    Gewicht 14 kg
  • Beschrijving Artikel
    Cinch-ingang 1
  • Beschrijving Artikel
    Spanning 230 V
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Stroomkabel netbus Ja
    Beschermingsgraad 2
    Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
    Standy verbruik 0,4 W
    Ingangsvolumeregelaar Ja
    Phaseregelaar Ja
    Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 240 W
    Versterker-configuratie 1.0
    Versterker - technologie Class D
    Versterkerkanalen 1
  • Beschrijving Artikel
    Laagste overgangsfrequentie (-3 dB) 35 Hz
    Geschikt voor AV-receiver Ja
    Downfire Ja
    Materiaal behuizing MDF
    Afwerking behuizing Lak, mat
    Statief geïntegreerd Ja
    Woofer (aantal per speaker) 3
    Woofer (diameter) 130 mm
    Woofer (materiaal) Cellulose
    Frequentiebereik van/tot 35 - 200 Hz
    Maximale geluidsdruk 102 dB/1m
    Akoestisch principe 1-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing Basreflex
Raumfeld Connector ²

Raumfeld Connector

De Connector verbindt je bestaande stereo- of home cinema installatie met het Teufel-systeem en maakt wifi streaming en internetmuziekdiensten beschikbaar. Hij zendt muziek uit het web of je muziekverzameling van de meest uiteenlopende bronnen (bijv. internet, pc, externe harde schrijf, USB-stick) direct naar je installatie.

Het apparaat ontvangt audiosignalen van je installatie, encodeert deze in 'real time' en stelt ze in je netwerk beschikbaar. Dit gebeurt met de 24bit/96kHz Cirrus Logic digitaal/analoog-omzetter die een extreem lage ruisfactor heeft en voor draadloze overdracht van je muziekdata zonder dataverlies zorgt. Je kunt de Connector met de Raumfeld Controller of UpnP-control point aansturen (bijv. Windows Media Player 12). Alle setup-instellingen worden automatisch met een druk op de knop overgedragen.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 17,2 cm
    Hoogte 2,8 cm
    Diepte 12,7 cm
    Gewicht 0,29 kg
  • Beschrijving Artikel
    Cinch-uitgang stereo 1
    Cinch-ingang stereo 1
    LAN Ja
    USB 2.0 Ja
    Wifi Ja
    Digitale uitgang optisch 1
  • Beschrijving Artikel
    AAC Ja
    FLAC Ja
    MP3 Ja
    OGG Ja
    WAV Ja
    Apple Lossless Ja
  • Beschrijving Artikel
    Internetradio Ja
  • Beschrijving Artikel
    Spanning 230 V
    Aan-/uitschakel automatiek Ja
    Standby-functie Ja
    Multiroom Ja
    10/100-Mbit/s Ethernet Ja
    Wifi-standaard 802.11b/g/n
    Infrastructuurmodus Ja
    Wifi-beveiliging WPA, WPA2
    Maximaal aantal nummers 150000

Recensies & reviews

Inhoud levering

Start TV Streaming
  • 1 × Raumfeld Soundbar Single – Zwart
    • 1 × 1,5m HDMI-kabel voor Sounddeck/Soundbar
    • 1 × Afstandsbediening RFRC1 – Silver
    • 1 × Wandbeugel voor Raumfeld Soundbar single – Wit
    • 1 × Sokkel voor Raumfeld Soundbar Single – Silver
    • 1 × 2,0m C7 stroomkabel voor Raumfeld Soundbar Single
  • 1 × Raumfeld Subwoofer – Zwart
    • 1 × 1,8m Stromkabel gewinkelt für Raumfeld Subwoofer – Wit
  • 1 × Raumfeld Connector – Zwart
    • 1 × Stroomstekker voor Raumfeld Connector – Zwart
    • 1 × Cinch audiokabel voor Raumfeld Connector – Zwart
    • 1 × LAN-kabel 2 m – Grijs