Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Concept C 200 BE "2.1-Set"

Deze set flikt het: altijd goed geluid aan de computer!

(48)
Kleur: Zwart

CONSONO 25 CONCEPT 2.1 set

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Concept C 200 BE

Mogen we voorstellen

Voor iedereen die de best mogelijke geluidskwaliteit op hun pc's, Macs, en notebooks wil. Met geïntegreerde USB geluidskaart en krachtige 2-kanaals satellieten.

Alle specs en features op een rij

  • Elegant
  • Compact
  • Makkelijke aansluiting
  • Ingebouwde geluidskaart
  • Uitgebalanceerd geluidsbeeld
  • Met geïntegreerde afstandsbediening

Het is zover. Je hebt besloten dat het geluid aan je computer een upgrade verdient. In je speurtocht naar speakers die daarvoor in aanmerking komen, beland je uiteindelijk bij onze Concept C 200 Black Edition. Goede keuze, zeggen wij!


Goed geluid is een must

Het geluid uit jouw computer moet goed klinken. Dat kan zijn omdat je veel gamet op de pc en je de game nog intensiever wilt beleven. Het kan ook zijn omdat je bijvoorbeeld je Mac niet alleen gebruikt om erop te werken, maar deze ook als muziekinstallatie gebruikt. Op hetzelfde moment dat je naar muziek via je Mac luistert uit bijvoorbeeld je iTunes muziekbibliotheek, zit je niet per se achter je computer. Goed geluid in de hele kamer is dus gewenst. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je je computer gebruikt om via het grote beeldscherm films te bekijken. In alle genoemde gevallen is goed geluid een must. En... in alle gevallen heb je met de Concept B 200 BE het perfecte systeem te pakken!

Altijd goed geluid

De Concept C 200 BE is een geluidssysteem met een ingebouwde USB-geluidskaart. Het voordeel is dat je daarmee goed geluid hebt aan werkelijk elke pc! Immers, geluidskaarten die in computers of laptops zijn ingebouwd, zijn vaak van magere kwaliteit. Dankzij de ingebouwde geluidskaart in de Concept C 200 BE, ben je niet meer afhankelijk van de geluidskaart die in je computer aanwezig is, maar heb je gegarandeerd een goede geluidskwaliteit.

Makkelijk en voordelig

Niet alleen de geluidskwaliteit bepaalt het succes van de Concept C 200 BE. Ook het gemak waarmee de set te bedienen en te gebruiken is, scoort veel punten. Je kunt namelijk de set aansturen via het bedieningspaneel dat direct op je bureau ligt. Hierin kun je ook je koptelefoon of microfoon prikken. Dat is niet alleen handig wanneer je met een headset gamet, maar bijvoorbeeld ook wanneer je programma's als Skype veel gebruikt. Je kunt via het paneel, dat zelfs in het donker dankzij de blauwe lampjes goed te zien is, ook het volume en basgeluid regelen.

De Concept C 200 BE lukt het om aan elke pc en voor elk gebruik een mooie geluidsweergave te produceren. De prijs die je daarvoor betaalt is meer dan fair. Lang over de Concept C 200 BE nadenken is dan ook niet nodig. Wij weten het al lang: dit is hem!

Beoordelingen

Bart Duijndam kocht de Concept C 200 en schreef een uitgebreide review op Trustpilot: 'Het geluid is indrukwekkend. Zowel bij laag als hoog volume. De bas speaker is groot en zwaar, en kan navenand hard (zonder oversturing). De satellieten hebben midden + hogen tonen drivers, en klinken sprankelend. Ze nemen weinig plaats in en het geheel geeft een erg goed stereobeeld.'

Ook Stefano Tulung schreef een uitgebreide review op Trustpilot en schreef onder andere het volgende over de Concept C 200 BE: 'De Concept C 200 BE heeft een heel goed geluid. Wat een diepe bassen haalt dit systeem ..ook op hogere volume, wat in principe niet nodig is maar vanwege mijn eigen voorkeur om zo naar een films te kijken, blijft alles mooi strak binnen de lijnen. Voor het oog is de afwerking heel netjes ..met een frontje van zwart piano lak en voor de rest zeer degelijk materiaal.'

Specificaties

  • Gegarandeerd het beste geluid met geïntegreerde USB-geluidskaart
  • 200 mm subwoofer van 150 Watt
  • 80 mm conus en 19 mm tweeter
  • 2x 2-kanaals satellieten op voetstuk
  • Afstandsbediening met snoer voor micro en koptelefoon
  • Geschikt voor ruimtes tot 20 m²
Ontdek alle highlights

Technische details

Consono 25 - CS 25 FCR Cover

Satelliet CS 25 FR

De compacte CS 25 FCR satellieten geven alle midden- en hoge frequenties volledig en helder weer. Basis is een 2-kanaalsconstructie bestaande uit een 80 mm mid range chassis en een 19 mm tweeter. Hun geslaagde samenspel zorgt voor een zorgvuldig aangepast frequentieverloop.
Een, in vergelijk met andere constructies, betere geluidsuitstraling is mogelijk dankzij de licht gebogen voorzijde van de luidspreker. Het voorzetje (9x12,5 cm) is zwevend gemonteerd om hoekreflecties te minimaliseren.

Een alternatieve opstelling is met deze satellieten ook mogelijk door ze aan de muur te bevestigen (horizontaal/verticaal kantelbaar) of door gebruik te maken van de extra te bestellen wandbeugel Shortlock. Tevens zijn de optioneel verkrijgbare statieven M 50 P een mogelijkheid.

De CS 25 FCR is niet los verkrijgbaar.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 9 cm
    Hoogte 12,5 cm
    Diepte 9,8 cm
    Gewicht 0,68 kg
  • Beschrijving Artikel
    Geschikt voor AV-receiver Ja
    Maximale diameter kabel 1,5 mm
    Materiaal behuizing ABS Kunststof
    Afwerking behuizing Hoogglans
    Magnetische afscherming Ja
    Wandbeugel bevestiging Ja
    Tweeter (aantal per speaker) 1
    Tweeter (diameter) 19 mm
    Bas/midrange driver (aantal per speaker) 1
    Bas/midrange driver (diameter) 80 mm
    Bas/midrange driver (materiaal) Cellulose
    max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 60 W
    Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 85 dB
    Frequentiebereik van/tot 150 - 20000 Hz
    max. belastbaarheid (IEC - short term) 120 W
    Impedantie 4 - 8 Ohm
    Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing gesloten
    Crossover frequentie interne crossover 3500 Hz

Recensies & reviews

Inhoud levering

Concept C 200 BE "2.1-Set"
  • 1 × 2.1-Subwoofer CC 202 SW – Zwart
  • 2 × Tischfuß CS 25 TP (Stk.)
  • 2 × Satelliet CS 25 FR – Zwart
  • 1 × Afstandsbediening met snoer CC 21 RC – Zwart