Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Concept E 200 Control

PC surround-installatie voor gevorderden

Kleur: Zwart

CONSONO 35 CONCEPT Surround Power Edition 5.1 set

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Concept E 200 Control mit Kabelset

Alle specs en features op een rij

  • PC surround installatie van hoge kwaliteit
  • Krachtig mulimedia-geluid voor computer en andere apparaten
  • Driver met 3 audio-ingangen, micro-/koptelefoonaansluiting, afstandsbediening
  • 250 mm subwoofer van 300 Watt
  • 5 breedband satellieten op voetstuk
  • Geschikt voor ruimtes tot 20 m²

De Concept E 200 Control is een pc surround-installatie voor gevorderden: ook hier zorgt het aansturingsapparaat, de ControlStation 2, voor de praktische aansluitingen. Een actieve subwoofer en vijf compacte satellieten produceren fascinerend geluid. De set biedt tegenover het instapmodel Concept E 100 meer vermogen en meer bas.

De subwoofer
300 Watt vermogen en een 250 mm woofer in vergrote basreflexbehuizing laten deze set nog harder en dieper spelen. Hij is geschikt voor ruimtes tot 20 m².

Het centrum
De ControlStation 2 maakt de verbinding met je pc. Bovendien biedt ze aansluitingsmogelijkheden voor extra weergave-apparaten, zoals MP3-speler, iPod, internetradio, dj-mixer, etc. Het is ook mogelijk om een microfoon en koptelefoon/headset aan te sluiten.

Het geluid
Deze Teufel geluidscombinatie creëert een indrukwekkende beleving van het geluid: voelbare bas tot een diepte van 36 Hz (- 3dB) en een gedetailleerd geluid uit de volbereik-satellieten. Dat maakt de Concept E 200 Control perfect en maakt je pc tot muziekinstallatie – en dat voor een ongelooflijke prijs!

De ControlStation 2 is een voorversterker dat elk 5.1 PC-luidsprekersysteem tot een omvangrijke geluidscentrale uitbouwt. Dit apparaat is ideaal voor luisteraars die de computer als voornaamste audiobron gebruiken.

Waarom een ControlStation?
5.1-luidsprekersystemen werden tot nu toe direct aan de geluidskaart van de PC aangesloten. Voor andere apparaten, zoals MP3-speler, iPod, internetradio, dj-mixer, etc. zijn geen aansluitmogelijkheden voorzien. Ook microfoon en koptelefoon vinden geen aansluitmogelijkheid.

De kleine voorversterker maakt het aansluiten van extra apparaten mogelijk. Je kunt naast de PC-geluidskaart nog twee analoge audiobronnen aan de ControlStation 2 aansluiten. Deze zenden de signalen naar het PC-luidsprekersysteem. Voortaan wissel je met slechts een druk op de knop tussen PC en audio 1 en audio 2.

Koptelefoon en microfoon
Je hoeft je nu niet meer onder het bureau aan de achterkant van je computer wurmen. Microfoon en koptelefoon zijn nu makkelijk en direct via de ControlStation2 aan te sluiten. Ideaal voor internetbellers en gamers. Overigens passen headsets natuurlijk ook.

Surround voor alles
Een upmix-functie verwerkt het binnenkomende stereogeluid en verdeelt de signalen over alle vijf boxen en subwoofer. Dat klinkt beter als het conventionele stereogeluid uit de computer. Natuurlijk is deze optie ook uit te schakelen: in modus 'Pure'.

Inclusief afstandsbediening
Voor een handige bediening van de belangrijkste functies biedt de ControlStation2 een draadloze afstandsbediening, zodat je ook vanuit bijv. de bank je muziekinstallatie kunt bedienen.

De moderne richting
Een ControlStation 2 is een perfect aan de behoeften van PC-luisteraars aangepaste tool. Je hebt alleen nog een Teufel PC-systeem nodig en klaar is de moderne geluidsinstallatie.

Deze pc surround-set produceert meer vermogen en meer bas: 300 Watt vermogen en een 250 mm woofer in een vergrote basreflexbehuizing zijn garanties voor een performance met luid volume.

Surround voor alle bronnen
Aangesloten aan de geluidskaart-uitgangen van de pc of via analoge uitgangen met andere apparaten verbonden (bijv. dvd-speler, MP3-speler, iPod-dock, tv) zet de luidsprekerset muzieksignalen in een indrukwekkend geluid om.

De geluidskaart
De Concept E 200 verzorgt je pc-werkplek of ruimtes tot 20 m² met een vol surround-geluid. De subwoofer produceert voelbare bassen tot een diepte van 36 HZ (-3 dB). De volbereik-satellieten zijn - dankzij een zorgvuldige afstemming van midrange luidsprekers en tweeters - zeer precies. Hoor met de Concept E 200 je multimedia-data in nieuwe kwaliteit: dat klinkt goed!

Ontdek alle highlights

Technische details

CE 10 FCR vorne mit Abdeckung/Standfuß

Satelliet CE 10 FCR

Voor zijn compacte grootte presteert de microsatelliet CE 10 FCR verbazingwekkend goed. Dankzij een hoogwaarde chassis met 80 mm diameter en een actieve filtering door de subwoofer-versterker is hij in staat, het complete frequentiebereik tussen midrange en tweeter zonder gaten, onverkleurd en in vol volume weer te geven. De gebogen voorkant zorgt voor een betere afstraling ten opzichte van de huidig aanwezige conventionele constructies.

Het akoestisch transparante voorzetje van het 9x9 centimeter kleine geluidswonder is zwevend gemonteerd. Dit voorzetje is echter ook af te nemen voor een 'open' werking. Voordeel van het voorzetje: minimalisering van zijreflecties. Een gebogen voorzetje heeft ten opzichte van de huidige constructies een beter afstraalvermogen.

Het bijpassende voetstuk dat bij levering is inbegrepen zorgt voor optimale plaatsingsmogelijkheden op het bureau of in de kast. De kleine kubus kan ook met de optionele wandbeugel Shortlock aan de muur worden bevestigd en dan horizontaal of verticaal worden gedraaid. Alternatief is het extra verkrijgbare statief M 50 P.

De CE 10 FCR is alleen als onderdeel van een set verkrijgbaar.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 9 cm
    Hoogte 9 cm
    Diepte 9,8 cm
    Gewicht 0,43 kg
  • Beschrijving Artikel
    Aansluitingsklemmen Veerklemmen
  • Beschrijving Artikel
    Geschikt voor AV-receiver Ja
    Maximale diameter kabel 2 mm
    Diameter statiefbevestiging 6 mm
    Cover afneembaar Ja
    Materiaal behuizing ABS Kunststof
    Afwerking behuizing Lak, hoogglans
    Magnetische afscherming Ja
    Netto volume 0,5 L
    Statief geïntegreerd Ja
    Fullrange speaker (aantal per speaker) 1
    Fullrange speaker (diameter) 80 mm
    Fullrange speaker (materiaal) Cellulose
    max. belastbaarheid (IEC - Long Term) 50 W
    Gevoeligheid (2.83 V / 1 m) 83 dB
    Frequentiebereik van/tot 180 - 20000 Hz
    max. belastbaarheid (IEC - short term) 100 W
    Impedantie 4 - 8 Ohm
    Akoestisch principe 1-kanaals-systeem
    Opbouw behuizing gesloten
Controlstation 2

ControlStation 2

Deze compacte 5.1-voorversterker breidt een actieve 5.1-luidsprekerset voor de pc uit tot een complete multimedia audio-installatie.

Twee extra externe apparaten, zoals spelcomputer, tv, tv-decoder, DVB-T-boxen, MP3-speler, iPod dock, enz. zijn met de ControlStation 2 te gebruiken. Door een simpele druk op de knop direct aan de voorkant kun je schakelen tussen de verschillende bronnen. Je kunt ook de draadloze  afstandsbediening gebruiken. Microfoon en koptelefoon kunnen ook worden aangesloten.

  • Beschrijving Artikel
    Breedte 19 cm
    Hoogte 4,1 cm
    Diepte 15,5 cm
    Gewicht 0,71 kg
  • Beschrijving Artikel
    Koptelefoon uitgang 3,5mm 1
    Cinch-ingang stereo 2
    Cinch-uitgang 5.1 1
    Cinch-ingang 5.1 1
    Microfoon-ingang 3,5 mm 1
    Microfoon-uitgang 3,5 mm 1
  • Beschrijving Artikel
    Display Ja
    Spanning 12 V V
    Maximaal verbruik 10 W
    Beschermingsgraad 2
    Standby-functie Ja
    Standy verbruik 0,9 W
    Versterkerkanalen 6
  • Beschrijving Artikel
    Afstandsbediening Ja
  • Beschrijving Artikel
    Laagste overgangsfrequentie (-3 dB) 25 Hz

Recensies & reviews

Inhoud levering

Concept E 200 Control
  • 1 × Concept E 200 – Zwart
    • 1 × 5.1-subwoofer CE 200 SW – Zwart
    • 5 × Satelliet CE 10 FCR – Zwart
    • 5 × Voetstuk CE 10 TP – Silver
  • 1 × ControlStation 2 – Zwart
    • 1 × Afstandsbediening voor ControlStation 2
  • 1 × 5.1 Control-kabelset AC 2045 WS
    • 3 × 1,5 m Y-adapter AC 5015 AP
    • 1 × 20 m luidsprekerkabels AC 0020 CS
    • 3 × 1m stereo-cinch-kabel
    • 1 × Stereo-minijack-kabel AC 7010 CA, 1m – Zwart