Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Motiv B

Groots geluid, compact formaat!

(12)
Kleur: Wit

CONSONO 25 CONCEPT 2.1 set

Bekijk een soortgelijk product.

Highlights

Motiv B - Set

Mogen we voorstellen

Fraai ontworpen en krachtige actieve speakers met: 48 Watt Class D versterker voor hoge volumes zonder vervorming, innovatief basreflex-systeem voor een grensfrequentie van 65 (-3dB) Hz, Bluetooth met aptx codec voor draadloze muziekoverdracht zonder kwaliteitsverlies.

Alle specs en features op een rij

  • Zuiver en krachtig geluid
  • Solide constructie
  • Krachtige volle basweergave
  • Bluetooth 3.0 met aptx-codec
  • Speelt muziek van Spotify, iTunes, Youtube, etc.
  • Analoge 3,5 mm jack ingang
  • Eenvoudig te plaatsen

Ben je op zoek naar een simpele oplossing voor een geweldige geluidsverbetering van je pc, laptop, tablet of smartphone? De Motiv B is dankzij de ingebouwde versterker direct speelklaar aan te sluiten. Dankzij de Bluetooth 3.0 verbinding blijf je met je laptop, smartphone of tablet altijd mobiel. Gebruik de set in de boekenkast in de woonkamer, op het bureau naast je laptop of plaats ze op een plank in de keuken. De Motiv B vult alle kamers met een geweldig vol geluid.

Draadloze muziekweergave met Bluetooth

Dankzij de moderne aptX codec, wordt muziek nauwkeurig en zonder kwaliteitsverlies overgedragen. De aansluiting is kinderspel: Bluetooth activeren en alles wat je op je smartphone / tablet / pc of Mac afspeelt, wordt draadloos over de Motiv B weergegeven. Dit werkt bijvoorbeeld met Spotify, YouTube, iTunes, Facebook, Apps, Games en natuurlijk alle muziek die je op je apparaat hebt opgeslagen. Bovendien garandeert Bluetooth 3.0 een draadloze muziekoverdracht over een afstand van ca. 10 meter!

Nadat de smartphone of tablet voor de eerste keer met de Motiv B is verbonden, maakt de Motiv B voor toekomstig gebruik middels Bluetooth Auto Pairing automatisch contact. De Motiv B kan tot zes Bluetooth-apparaten opslaan in het geheugen. Het volume en equalizer bedien je heel eenvoudig, direct vanaf je afspeelapparaat.

Analoge 3,5 mm jack ingang Voor alle niet-Bluetooth-apparaten, is er aan de achterkant een AUX-ingang. Dus wie zijn muziek op zijn smartphone, laptop of andere apparaten heeft opgeslagen, kan het afspeelapparaat super eenvoudig aansluiten via de mini-jack-ingang aan de achterkant.

Stroom en geld besparend

De Motiv B schakelt zichzelf automatisch uit wanneer er geen muziek meer wordt afgespeeld. Dit bespaart stroom en geld.

De Motiv B is alles wat je nodig hebt voor een geweldige geluidsverbetering in een handig, compact formaat!

Beoordelingen


Op Kieskeurig.nl schreef C L een uitgebreide gebruikersreview, gaf de Motiv B een 9 en schreef o.a. het volgende over deze Bluetooth speakers: 'Wat een power uit zo'n klein setje, de balans tussen de lage en de hoge tonen is echt goed. Helder geluid dus ben zeer tevreden over de geluidskwaliteit. De Motiv B blijft je device herkennen dus de bluetooth verbinding is telkens zo gepiept.'

GadgetGear deed een uitgebreide test en kwam tot een zeer positieve conclusie: 'De Teufel Motiv B is de eerste speakerset waar ik een beetje verliefd op werd toen ik hem mocht uitpakken. Het gewicht, het design, de speaker drivers, alles straalt kwaliteit uit. Als mobiele speaker mis je natuurlijk ondersteuning voor een accu, maar is het de enige die echt een stereobeleving neerzet. Als PC speaker is het de set met het beste geluid wat ik dit jaar heb mogen ervaren. Zeker tegen de adviesprijs van €249,99.'

Specificaties
  • 48 Watt Class D versterker: Voor hoge volumes, zonder vervorming, minimale ruis en hoog rendement.
  • Bi-amping technologie: Elke speaker beschikt over een tweeter en een mid-bas driver - elk met een eigen DSP-gecontroleerde Class D versterker aangestuurd. Hierdoor wordt onder andere niet-lineaire vervorming verminderd, waardoor klanken zeer nauwkeurig worden weergegeven.
  • 2-kanaals systeem: De tweeter en de mid-bas driver geven geluid weer in het optimale frequentiebereik. Stemmen en instrumenten worden duidelijk weergegeven. Individuele instrumenten kunnen in het stereobeeld goed worden gelokaliseerd.
  • Innovatief basreflexsysteem: Een brede basreflexbuis voor lagere bassen - voor een grensfrequentie van 65 (-3dB) Hz
  • Mid-bass driver met grote membraanophanging: Voor betere beheersing van de conusuitslag en minimale vervorming bij lage tonen
  • Eenvoudig te plaatsen: Dankzij de twee meegeleverde voetjes kunnen de speakers direct op de plank, op tafel of in de boekenkast geplaatst worden en op meerdere manieren worden gepositioneerd voor perfecte weergave in de betreffende luisterpositie.
?
Ontdek alle highlights

Reviews

Inhoud levering

Motiv B
  • 1 × Motiv B passieve luidspreker – Wit
  • 1 × Motiv B actieve luidspreker – Wit
  • 2 × Voetstuk Motiv B
  • 1 × 3,0 m luidsprekerrkabel voor Motiv B
  • 1 × Stroomkabel voor Motiv B