Home

Selecteer een land of regio om de inhoud voor je locatie te bekijken en online te shoppen.
Ga naar inhoud
Selecteer taal store
Home

Cinebase Streaming

The winner streams all

(9)
Kleur: Zwart

Cinedeck

Bekijk een soortgelijk product.

Cinedeck - black - Front Angled

Highlights

Soundbase Cinebase

Mogen we voorstellen

<span class="wkzReservedText float">Compacte soundbase voor een perfecte integratie in de woonkamer. Inclusief netwerk speler van Raumfeld voor high definition muziek streaming. Eindeloos geluid, diepe en krachtige bassen. De Cinebase Streaming ondersteunt je tv, smartphone en tablet zowel fysiek als sonisch. </span>

Soundbase Cinebase

Alle specs en features op een rij

  • All-in-one sounddeck met netwerk speler
  • Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie
  • HDMI in- en uitgang, digitale en analoge ingangen
  • Bluetooth met NFC en aptx-codec voor hoogwaardige draadloze verbinding
  • Diepe, krachtige basweergave
  • Draagt grote flatscreen tv’s tot 60”
  • 6 breedband drivers + 2 woofers voor een volle basweergave
  • Speel muziek van je mobiel, Spotify of TuneIn

Wifi netwerkplayer

De Teufel Connector is een hifi netwerkplayer die je muziekinstallatie met de streamingwereld verbindt. De Connector maakt streamingdiensten als Spotify, TuneIn, Soundcloud, Youtube en je eigen muziekverzameling via de Teufel Raumfeld app toegankelijk. Sluit hem met een cinch kabel op je versterker, AV-receiver, soundbar of andere muziekbron aan.

Teufel Connector WLAN Streaming

Hifi streaming

Met Teufel Streaming krijg je toegang tot miljoenen songs van Spotify of andere streamingdiensten en geniet je van een geweldige sound in cd-kwaliteit. Je bedient alles gemakkelijk met de Teufel Raumfeld app op je telefoon. De speakers hebben een geïntegreerde versterker , waardoor je geen extra apparten meer nodig hebt. De streaming speakers zijn inhouse in Berlijn ontwikkeld.

Muziek van iedere geluidsbron

Met Raumfeld luister je naar streamingdiensten of je eigen muziekverzameling – alle gangbare audioformaten worden ondersteund. Je kunt er zelfs je platenspeler op aansluiten om zo je albums naar al je Raumfeld speakers te streamen.

De nieuwe streaming speakers hebben zo veel streamingdiensten, internetradiozenders en podcast als geen ander streamingsysteem. Ontdek alle muziekbronnen van onze drie streaming technologieën.

Einer der beliebtesten Streaming-Dienste mit Millionen Songs. Datenraten von bis zu 320 kbps (fast CD-Qualität).
Tunein
Streame Millionen Songs in verlustfreier Qualität und mit Datenraten von bis zu 1411 kbps (echte CD-Qualität).
Chromecast built-in
USB-Schnittstelle<br><br>Hinweis: Funktionsumfang der Schnittstelle kann je nach Produkt variieren. Nähere Infos zu diesem Produkt auf der Webseite oder in der Anleitung.
Compact disc
Vinyl
TV Sound
Lokale Files

Setup

De in-app setup assistent helpt je snel en gemakkelijk door het installatieproces. Wat je nodig hebt, is een iOS (vanaf versie 9) of Android apparaat, een wifi-router plus eventuele wifi-acces points bij een zwak wifi-netwerkwerk.

Raumfeld Connector

All you need

De Cinebase van Teufel is de ideale soundbase om je tv-geluid in een handomdraai te verbeteren. Dankzij de Sonic motion™ Absolute 3D-technologie ervaar je een realistische surround weergave in de hele woonkamer. Het robuuste design kan televisies met een gewicht tot 60 kilo aan. Je kunt tot wel vijf apparaten op de Cinebase aansluiten - wedden dat de Cinebase je tv-ervaring compleet gaat veranderen?
Sonic Emotion
Soundbase Cinebase Teufel Sonic Emotion

Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie
Sonic Emotion™ Absolute 3D is een technologie, die oorspronkelijk is ontwikkeld voor professionele audio en gebruik maakt van gepatenteerde software en een digitale signaalprocessor (DSP-unit). Deze technologie garandeert een sensationele surround weergave met een mooie, ruimtelijke diepte. Door het gebruik van deze technologie in de Cinebase, ervaar je uit slechts één luidsprekersysteem een realistische surround weergave – of je nu recht voor je tv zit of niet.
Met Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie ervaar je:

  • de beste geluidsweergave op alle luisterposities,
  • een precieze lokalisatie van het geluid; ook bij een suboptimale opstelling,
  • zeeg hoge volumes zonder vervorming,
  • maximale spraakverstaanbaarheid
  • en een diepe, krachtige basweergave.

De Cinebase in vergelijking met een 5.1 systeem

Niet iedereen wil een groot 5.1 systeem in zijn woonkamer. Je moet er maar net de ruimte voor hebben. De Cinebase biedt een compact alternatief wanneer je voorkeur uitgaat naar een eenvoudiger en minder groot systeem. Een ander, zeker niet onbelangrijk voordeel: met de Cinebase heb je geen lastige kabels meer door je woonkamer, want alles wat je nodig hebt, is een HDMI-kabel naar je tv. That's all.

Soundbase Cinebase Teufel Sonic Emotion
① Regulier 5.1 systeem

Een 5.1 systeem in de prijsklasse van de Cinebar met 6 luidsprekers biedt slechts op een enkele luisterpositie een optimale geluidskwaliteit.

② Met Sonic Emotion 3D

De Sonic Emotion 3D technologie zorgt voor een brede, ruimtevullende geluidsweergave en een precieze plaatsing van klanken en geluiden.

Simpele installatie

Met de Cinebase hoef je geen gaten in de muur te boren, geen extra AV-receivers of versterkers aan te sluiten of in iedere hoek van de kamer home cinema speakers neer te zetten of op te hangen. Leg deze sounddeck op je tv-meubel, plaats je hdtv erop, sluit je apparaten aan en je kunt meteen al genieten van het unieke geluid van de Cinebase. Dat geldt trouwens ook voor muziek en games.

Teufel Soundbase Cinebase
Teufel Soundbase Cinebase 2
Soundbase Cinebase Teufel

    Draadloos muziek afspelen via bluetooth

    Dankzij bluetooth 4.0 met aptX codec, wordt je muziek nauwkeurig en zonder kwaliteitsverlies draadloos weergegeven. De aansluiting is kinderspel: bluetooth activeren en alles wat je op je smartphone / tablet / pc of Mac afspeelt, hoor je nu via de Cinebase. Dit werkt bijvoorbeeld met Spotify, YouTube, iTunes, Facebook, apps, games en natuurlijk alle muziek die je op je apparaat hebt opgeslagen.

    ios

    iOS

    Met de geïntegreerde bluetooth functie stream je alles van je iPhone, iPad of iPod.

    Android

    Ook voor Android smartphones & tablets is het koppelen kinderspel.
    android
    mac-pc

    Mac OS, pc en Linux

    Natuurlijk kun je ook met deze speaker je muziek en filmsound draadloos streamen.

    Connect all

    Met een HDMI plus digitale en analoge ingangen is de Cinebase geschikt voor vrijwel ieder apparaat dat je gebruikt om je muziek en films mee af te spelen. Maar al net zo easy sluit je een gaming console zoals Nintendo Wii, Wii U, Sony PS2, PS3, PS4, Microsoft Xbox 360 en One op de Cinebase aan.

    Met NFC (Near Field Communication) maak je snel een verbinding met de Cinebase. Hoe? Houd je smartphone bij het NFC-logo op de Cinebase en meteen ben je verbonden. Geen lastig pairen meer of het invullen van een wachtwoord.

    Soundbase Cinebase Teufel Anschlüsse 1

    Ondersteunt alle formaten

    De Cinebase decodeert DTS en Dolby Digital en heeft een decoder voor Dolby Pro Logic en Dolby Pro Logic II. Hierdoor is de Cinebase in staat om alle geluidsformaten in stereo of surround geluid te formateren.

    Een afstandsbediening regelt alles

    De Cinebase kun je bedienen met de bijbehorende afstandsbediening of met je eigen tv-afstandsbediening. Zonder ingewikkelde programmering of moeilijke setup zoals bij veel andere sounddecks. Gemak dient de mens, niet?

    Soundbase Cinebase Teufel 2
    Soundbase Cinebase Teufel

    Krachtig met twee jet motor subwoofers

    Met vier frontfire-fullrange chassis brengt de Cinebase het tot een luid, vervormingsvrij volume, maar ook met een laag volume klinkt hij vol en krachtig. De twee speakers die zich aan de zijkant bevinden, zorgen voor een breed stereogeluid met veel diepte - dat komt gevaarlijk dicht in de buurt van volwaardige vloerstaanders.

    Nog meer goed nieuws: je hebt geen extra subwoofer meer nodig. Twee extra grote jet engine subwoofers, die beide in een eigen luidsprekerkast verbouwd zijn, nemen de bas voor hun rekening. Zo geniet je van een powerbas - maar zonder een extra 'meubel' in je woonkamer.

    De geïntegreerde Class D versterker heeft een maximaal vermogen van 280 Watt voor een geruisarme, dynamische sound. Wil je meer bas? Met de AB stel je de geluidsinstellingen naar wens in.

    Ontdek alle highlights

    Technische details

    Cinebase

    Cinebase

    All-in-one sounddeck met de beste geluidsweergave die je in dit segment kunt krijgen. Met Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie voor realistische surroundweergave op iedere luisterpositie in je woonkamer.

    • Beschrijving Artikel
      Breedte 73 cm
      Hoogte 11 cm
      Diepte 41 cm
      Gewicht 11,7 kg
    • Beschrijving Artikel
      Analoge ingangen 1
      AUX Ja
      Cinch-ingang stereo 1
      Digitale ingang optisch 1
      Bluetooth Ja
      Video-uitgangen - HDMI 1
      Video-ingangen HDMI 1
      NFC Ja
      HDMI-versie 1.4b
      HDMI-versie 1.4b
    • Beschrijving Artikel
      Dolby Digital Ja
      Dolby Pro Logic II Ja
      DTS Digital Surround Ja
      sonic emotion Ja
      Dolby Pro Logic Ja
      Dolby Virtual Speaker Ja
    • Beschrijving Artikel
      Geïntegreerde DSP Ja
      Spanning 230 V
      Aan-/uitschakel automatiek Ja
      Maximaal verbruik 320 W
      Stroomkabel netbus Ja
      Beschermingsgraad 2
      Zekering Ja
      Geheugen voor instellingen bij onderbreking stroom Ja
      Standby-functie Ja
      Standy verbruik 0,4 W
      Versterkervermogen subwooferkanaal 80 W
      Versterkervermogen satellietenkanaal (peak) 25 W
      Versterkervermogen subwooferkanaal (peak) 130 W
      Versterker-configuratie 6.1
      Versterker - technologie Class D
      Versterkerkanalen 7
      Geïntegreerde DD/dts/PLII-decoder Ja
      Versterkervermogen satellietenkanaal (RMS) 20 W
    • Beschrijving Artikel
      Materiaal behuizing MDF-hout
      Afwerking behuizing Folie
      Netto volume 11,3 L
      Fullrange speaker (aantal per speaker) 6
      Fullrange speaker (diameter) 70 mm
      Fullrange speaker (materiaal) Cellulose
      Woofer (aantal per speaker) 2
      Woofer (diameter) 130 mm
      Woofer (materiaal) Cellulose
      Frequentiebereik van/tot 42 - 20000 Hz
      Maximale geluidsdruk 102 dB/1m
      Akoestisch principe 2-kanaals-systeem
      Opbouw behuizing Basreflex
    • Beschrijving Artikel
      Afstandsbediening Infrarood
    Teufel WLAN Streaming

    Teufel Connector

    De Connector verbindt je bestaande stereo- of home cinema installatie met het Teufel systeem en maakt wifi-streaming en internetmuziekdiensten beschikbaar. Hij zendt muziek uit het web of je muziekverzameling van de meest uiteenlopende bronnen (bijv. internet, pc, externe harde schrijf, USB-stick) direct naar je installatie.

    Het apparaat ontvangt audiosignalen van je installatie, encodeert deze in 'real time' en stelt ze in je netwerk beschikbaar. Dit gebeurt met de 24bit/96kHz Cirrus Logic digitaal/analoog-omzetter die een extreem lage ruisfactor heeft en voor draadloze overdracht van je muziekdata zonder dataverlies zorgt. Je kunt de Connector met de Raumfeld Controller of UpnP-control point aansturen (bijv. Windows Media Player 12). Alle setup-instellingen worden automatisch met een druk op de knop overgedragen.

    • Beschrijving Artikel
      Breedte 17,2 cm
      Hoogte 2,8 cm
      Diepte 12,7 cm
      Gewicht 0,29 kg
    • Beschrijving Artikel
      Cinch-uitgang stereo 1
      Cinch-ingang stereo 1
      LAN Ja
      USB 2.0 Ja
      Wifi Ja
      Digitale uitgang optisch 1
    • Beschrijving Artikel
      AAC Ja
      FLAC Ja
      MP3 Ja
      OGG Ja
      WAV Ja
      Apple Lossless Ja
    • Beschrijving Artikel
      Internetradio Ja
      Sleeptimer Ja
    • Beschrijving Artikel
      Spanning 230 V
      Aan-/uitschakel automatiek Ja
      Standby-functie Ja
      Multiroom Ja
      10/100-Mbit/s Ethernet Ja
      Wifi-standaard 802.11b/g/n
      Infrastructuurmodus Ja
      Wifi-beveiliging WPA, WPA2
      Maximaal aantal nummers 150000
    • Beschrijving Artikel
      Chromecast Ja
      SoundCloud Ja
      Spotify Ja
      TIDAL Ja
      TuneIn Ja
    Cinebase Streaming - Set

    Cinebase Streaming

    Reviews

    Inhoud levering

    Cinebase Streaming
    • 1 × Cinebase – Zwart
      • 1 × Netkabel voor Cinebase
      • 1 × Fernbedienung Cinebase
    • 1 × Teufel Connector – Zwart
      • 1 × LAN-kabel 2 m – Grijs
      • 1 × Voeding – Zwart
    Cinebase Streaming - Outline [SVG]